Hoe brengen

Normaal zijn we de eerste zaterdag van de maand open om speelgoed te brengen. In verband met omstandigheden is dit in juni echter zaterdag 13 juni. We zijn dan 10 tot 12 uur open om speelgoed te brengen. I.v.m. de coronarichtlijnen willen we u vragen vooraf te bellen om een tijd af te spreken zodat niet iedereen tegelijk komt.
Bel of whatsapp hiervoor naar 06-38 337 445.

Dit nummer kunt u ook gebruiken als u in deze coronatijd tussendoor speelgoed wilt brengen.

Let op: het speelgoed moet uiteraard nog heel zijn, schoon, compleet en goed bruikbaar.

Speelgoedbank Venray is normaal elke eerste zaterdag van de maand open van 10.00 uur tot 12.00 uur om speelgoed dat nog een tweede keer gebruikt kan worden in te zamelen. U kunt het brengen naar onze winkel in de Clockert, Bergweg 4 te Venray.

In de coronatijd kunnen andere tijden gelden. Kijk daarom vooraf op onze website of facebookpagina.

Omdat wij een overschot aan knuffels hebben, kunnen we deze helaas op dit moment niet meer innemen. Ook videobanden en Dvd’s kunnen wij helaas niet meer gebruiken.

Als u niet in de gelegenheid bent om speelgoed te brengen kunnen we incidenteel ook het speelgoed aan huis ophalen.

Wij willen de kinderen die met hun ouder/ verzorger bij ons komen echt blij maken met het speelgoed. Daarom willen we graag dat het speelgoed:

  • van goede kwaliteit is
  • schoon is
  • compleet is
  • nog functioneert

Het speelgoed moet zo zijn dat elke ouder zijn kind dat speelgoed gunt. Ook is het fijn als u spullen die bij elkaar horen, goed bij elkaar bindt of in een apart tas doet. Het is jammer als er onderdelen kwijt raken.